Periodiek website onderhoud

Net zoals dat je bij een auto de Algemene Periodieke Keuring (APK) hebt, is het voor websites ook belangrijk dat ze eens in de tijd het onderhoud krijgen dat ze nodig hebben.

Ben je op zoek naar iemand die je website naast onderhoud ook nieuwe blog post aanmaakt, bestaande content update en eventueel backups herstelt? Ik kan het website beheer van je overnemen. De prijs is helemaal afhankelijk van de website configuratie en jouw wensen.

Wat houd website onderhoud in?
Gemiddeld heeft WordPress 4 updates per maand waarin ze nieuwe veiligheid, snelheid en compatibiliteit verbeteringen doorvoeren. Een correct bijgehouden WordPress website zorgt voor optimale veiligheid, betrouwbaarheid en prestatie van de zakelijke website. Omdat dit een continue proces is, hebben wij voor u de werkzaamheden gebundeld in voordelige onderhoudspakketten.
Wat voor onderhoud verrichten wij?
Jouw website heeft regelmatig onderhoud nodig zoals updates van WordPress, het premium thema en de plugins die daarbij horen. Het bijhouden van deze updates is uiterst belangrijk voor de beveiliging van je website. Wij bieden verschillende onderhoudspakketten of kunnen er een op maat maken voor je.

WP onderhoud

WordPress heeft met regelmaat updates. Zowel veiligheidsupdates, bug fixes als nieuwe functionaliteiten. Wij helpen u om uw WordPress omgeving veilig te houden.

De WP Onderhoud uren worden besteed aan:

 • WordPress updates uitvoeren
 • Plugin updates uitvoeren
 • Thema update uitvoeren

WP Core updates

WordPress zelf brengt zo nu en dan een grote update uit die te herkennen zijn aan het versie nummer. Voordat wij uw WordPress core versie updaten wordt er door ons altijd een compatibiliteit test uitgevoerd voor de gehele website. Ook word uw data veiliggesteld door een vooraf gemaakte backup van de gehele website.

Het kan dus voorkomen dat uw WordPress (plugin) versie niet direct na de internationale update al geüpdatet is door ons. Indien we meer tijd nodig hebben voor onderhoud of testen dan in uw plan is opgenomen dan maken we een duidelijk overzicht en sturen u eerst een offerte ter goedkeuring.

WP Theme update

Een WordPress thema is een laag tussen WordPress en het ontwerp van uw website. Dutch kiwi design gebruikt al jarenlang unieke premium themas die gebruikt worden door al zijn partners. Wij zorgen ervoor dat al onze klanten de laatste versies blijven behouden.

WP backup

Er zijn 2 soorten back-ups te onderscheiden.

Server back-ups

Dit is een backup van de gehele server waar uw website op gehost is. Denk hierbij aan een database backup, WordPress instellingen backup en web configuratie bestanden. Dit soort backup is belangrijk om compleet herstel te doen bij storingen op hardware/server niveau. Wij bieden verschillende mogelijkheden om automatisch backups te maken van onze servers.

Gebruiker back-ups

Met een additionele WordPress plugin kunt u zelf ook eenvoudig back-ups maken van uw website, en uw database. Deze kunt u eventueel ook zelf terugzetten. Dit dient handmatig voor u aangezet te worden, vraag naar de voorwaarden via het contact formulier.

Support via email / telefoon

U heeft een vraag, wenst een nieuwe functionaliteit of komt een fout tegen op de website die wij hebben gemist? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Passend bij uw voorkeur en onderhoudsplan beloven we een snelle en adequate oplossing. Om elke klant een goede ervaring te bieden hebben we de volgende tips opgesteld:

Support via e-mail of telefoon?
Telefoon is snel en persoonlijk. E-mail is overzichtelijk en traceerbaar. Maak zelf uw keuze wat het beste bij uw vraagstuk & onderhoudsplan past. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, denk aan de volgende informatie die wij nodig kunnen hebben:

 1. Vermeld het webadres, klantnummer en/of de organisatienaam.
 2. Noem details zoals nummers van offertes, facturen, opdrachten, website, applicatie naam, exacte URL’s etc.
 3. Maak indien mogelijk een screenshot van het gehele scherm (niet slechts een klein stukje). Een plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden.
 4. Stuur de vraag altijd naar alleen 1 e-mailadres niet naar extra ontvangers (CC/BCC) zoals persoonlijke e-mail adressen.

Wordpress niet meer up-to-date?

Je WordPress website is dan een gemakkelijk doelwit voor hackers en phishing. Zorg ervoor dat deze altijd up-to-date is!
Onderhoud

Net zoals dat je bij een auto de Algemene Periodieke Keuring (APK) hebt, is het voor websites ook belangrijk dat ze eens in de tijd het onderhoud krijgen dat ze nodig hebben.

Server werkzaamheden

Wij zorgen voor een correcte afstemming van uw server waardoor de veiligheid, betrouwbaarheid en prestatie van uw site blijft gewaarborgd.

Wordpress onderhoud

Wij helpen u graag met het veilig houden van uw WordPress website. Veiligheidsupdates, bug fixes en nieuwe functionaliteit wordt toegepast.

Aanpassingen

Eenmalige aanpassingen voor uw website worden op basis van ons uurtarief afgehandeld. Voor periodieke aanpassingen bieden wij ook voordelige pakketten aan.
Gratis Offerte

Jouw WordPress website laten onderhouden?
 • Goede service, scherpe prijzen met voordelige onderhoudspakketten.
 • Omdat wij niet concurreren op prijs maar op kwaliteit.
 • Gratis en vrijblijvend intakegesprek door heel Nederland.
 • Gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op alle vragen!
 • Razendsnelle aanpassingen, fout oplossingen en website updates.
 • Op maat gemaakt onderhoudspakket is mogelijk!