De AeroRide Brochure

Daar is ie dan eindelijk! De nieuwe Aeroride brochure die volledig door ons bedrijf gerealiseerd is. Gedurende 3 weken is dit design tot leven gekomen middels verschillende design iteraties. 

Aeroride is het eerste bedrijf dat twee-wielige segways zonder stuur verkocht in Nederland. Zij waren de trendsetters in Nederland. Bekende nederlanders zoals Gregory van der wiel en Ronnie Flex hadden ook soortgelijke segways.

Ook benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Scroll dan naar onder en bekijk onze diensten.

Klant:
Aeroride NL
Oplevering:
2 mei, 2017
Website:
aeroride.nl
Categorie:
Drukwerk
Share Project:
Het bekende tri fold ontwerp
Door te kiezen voor een bijzondere vouwwijze, zorg je ervoor dat jouw folder opvalt in de massa. Een tri fold is bijvoorbeeld een unieke manier om jouw folder te presenteren. Hierbij worden de 2 buitenste zijdes naar binnen gevouwen. Een 3 luik folder lijkt een beetje op twee openslaande ramen.
De visitekaartjes van Aeroride
Voor het bedrijf Aeroride zijn er naast professionele brochures ook elegante visitekaartjes ontworpen. Middels een 2 weken durende design iteratie is het design aan de rechterzijde tot stand gekomen. Middels spot-uv lak is een glanzende laklaag aangebracht op de onderdelen die extra aandacht moesten krijgen. Doordat de lak alleen op deze specifieke delen word aangebracht valt het extra op.
Video Wall

Of je nou brochures of visitekaartjes wilt laten ontwerpen, wij kunnen het allemaal. Daarnaast hebben wij ook de onderstaande promo video gemaakt voor de lancering van het merk AeroRideNL


Ook geïnteresseerd in een brochure?
  • Een professioneel en lekker leesbare brochure
  • Een op maat ontworpen design
  • Meerdere feedback momenten
  • Een onderscheidende brochure qua look & feel.
  • Binnen 10 werkdagen kunnen wij al een standaard brochure opleveren
  • Voor simpele brochures kan er binnen 5 werkdagen al een concept klaar zijn
  • Afbeeldingen en teksten dienen op voorhand aangeleverd te worden
Iets anders laten ontwerpen of drukken?

Wil je geen magazine laten ontwerpen of bedrukken maar iets anders? Bekijk ons aanbod van drukwerk diensten met de onderstaande knop.