Een officieel magazine laten designen?

Tijdens mijn verblijf in Nieuw-Zeeland heb ik met het bedrijf Sush Mobile mogen samenwerken. Gedurende 7 maanden heb ik aan een mobiele applicatie mogen werken die gedocumenteerd moest worden in een professioneel magazine. Ben jij ook geïnteresseerd in een professioneel magazine?

Het ontwerp van de cover & back

De voorkant van het magazine is eveneens zo belangrijk als de achterzijde waar mensen een samenvatting lezen. Het is het eerste contact met jouw content en moet dus wel uitblinken. Met dit magazine is dat bereikt doormiddel van een prikkelende quote op de voorkant van het magazine.

Design is een vermenigvuldigingsfactor

 

Het bepaald de eerste indruk en heeft invloed op de bezoeker. Hoe beter het design is afgestemd op de doelgroep, hoe meer je uit elke marketingactie, lezer en bladzijde haalt. Als je dit vermenigvuldigt met elke actie, tekst en lezer over de komende jaren dan heb je het over duizenden of zelfs honderdduizenden lezers die beïnvloed worden door het design.

De vraag die je je nu kunt stellen is “waarom zou je zo op de prijs letten en zo weinig op de belangrijkste dingen van een goed magazine, namelijk de gebruiksvriendelijkheid, de look & feel en de content die hierin te lezen valt?


Ook geïnteresseerd in een magazine?
Waarom je kiest om een magazine door ons te laten ontwerpen:
  • Een professioneel en lekker leesbaar magazine
  • Een op maat ontworpen design
  • Meerdere feedback momenten
  • Een onderscheidend magazine qua look & feel.
  • Binnen 10 werkdagen kunnen wij al een standaard magazine opleveren
  • Voor simpele magazines kan er binnen 5 werkdagen al een concept klaar zijn
  • Afbeeldingen en teksten dienen op voorhand aangeleverd te worden
Iets anders laten ontwerpen of drukken?

Wil je geen magazine laten ontwerpen of bedrukken maar iets anders? Bekijk ons aanbod van drukwerk diensten met de onderstaande knop.