De Umotus Visitekaartjes

Umotus Video is voor informatie, amusement en promotie. Voor zowel zakelijk als particulier. Met een uitgebreid netwerk van professionals, bieden wij een totale oplossing, vanaf het concept tot de gewenste film als eindresultaat. Het op een creative en verassende manier overbrengen staat voor ons centraal.

Wij hebben voor Umotus het logo en de visitekaartjes mogen ontwerpen tijdens de opstartfase van het bedrijf. Ook de website van Umotus is volledig door ons gebouwd maar is later door een andere partij overgenomen.

Klant:
Umotus Video
Oplevering:
6 Juni, 2016
Category:
Drukwerk
Share Project:
Een full color visitekaartje
Al onze visitekaartjes worden standaard in dubbelzijdige full color geprint. Doordat wij gebruik maken van vectoren en CMYK kleuren komt het eindelijke drukresultaat heel goed overeen met hetgeen wat je ziet op je scherm.
Video Impressie
Voor het bedrijf Umotus zijn er naast deze visitekaartjes ook stickers, een website en een logo ontworpen. Middels een 4 weken durende design iteratie is onder andere het design aan de rechterzijde tot stand gekomen. Middels spot-uv lak is een glanzende laklaag aangebracht op de onderdelen die extra aandacht moesten krijgen. Doordat de lak alleen op deze specifieke delen word aangebracht valt het extra op.

Visitekaartjes laten ontwerpen?
  • Een op maat ontworpen design
  • Een professioneel en lekker leesbaar visitekaartje
  • Verschillende feedback rondes
  • Een onderscheidend visitekaartje qua look & feel.
  • Voor simpele visitekaartjes kan er binnen 5 werkdagen al een concept klaar zijn
  • Afbeeldingen, logo en teksten dienen op voorhand aangeleverd te worden
Iets anders laten ontwerpen of drukken?

Wil je geen magazine laten ontwerpen of bedrukken maar iets anders? Bekijk ons aanbod van drukwerk diensten met de onderstaande knop.