fbpx

Portfolio

Ons Laatste Werk

PrintWolf

Bent u op zoek naar een totaalleverancier om uw herkenbaarheid te vergroten? Dan bent u bij Sticker en Shirts aan het juiste adres. De materialen die zij gebruiken zijn van de beste kwaliteit. Zo gebruiken ze o.a. vinylfolies en printbare folies van Avery, flexfolies o.a. van Siser.

Briand – lokale en internationale kleine verhuizingen

Briand verzorgt lokale en internationale kleine verhuizingen. We verhuizen vooral in Amsterdam & Utrecht, van Amsterdam naar Parijs & van Amsterdam naar Barcelona. Heb je teveel spullen voor een auto of heb je een compleet appartement, dan kunnen wij de verhuizing verzorgen

Koffiebar Leut

Bij Koffiebar LEUT kunt je terecht voor dagelijkse patisserie zoals taart, cake en huisgemaakte koeken. Voor bij dit lekkers worden verschillende verse theesoorten en biologische koffiebonen aangeboden. Als aanvulling op het assortiment serviesgoed, diverse koffie- en thee accessoires en leuke cadeauartikelen.

Voetbalschool 2FAST

Welkom op de website van voetbalschool 2FAST! Voetbalschool 2FAST is een dynamisch organisatiebureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van voetbalevenementen. Wij verzorgen onder andere techniek training, privé training, skills-shows, panna-events en voetbalkampen. Ook voor het boeken van onze Arena kunt u bij ons terecht.

By Fashion Store

Wij zijn jonge ondernemers die ons focussen op de trends van nu. Hier zijn wij dagelijks mee bezig. Wij streven ernaar om jullie te voorzien van betaalbare casual kleding/accessoires. De collectie van BY-FASHION wordt ingekocht uit verschillende landen om zo een zo uniek mogelijke collectie samen te stellen. Daarnaast staat goede service en tevredenheid bij ons op de eerste plaats. Shop en ervaar BY-FASHION nu zelf.

Autobedrijf Vugts

Autobedrijf Vugts is een gezellig en oprecht familiebedrijf in Goirle dat al meer dan 20 jaar aan de weg timmert. Voor goede service. Al jaren staan ze bekend om de goede klantenservice. U kunt bij Autobedrijf Vugts terecht voor tweedehands auto’s, auto onderhoud, apk keuring en kleine reparaties.

Coalitions For Impact

Stichting Society Impact is een inclusief platform voor samenwerkende partijen – o.a. banken, filantropen, private equity funds, zorgverzekeraars, pensioenfondsen, overheid en ondernemers – om gezamenlijk maatschappelijke urgente vraagstukken aan te pakken via sociaal ondernemerschap.

162Records

Voor 162Records, een concept van Aresmusic.nl, hebben wij een vernieuwde website ontworpen. Rens Ottema, beter bekend als Ares, is een Nederlandse rapper. Tot 2017 had hij een contract bij het platenlabel Top Notch. Naast zijn rapcarrière produceert Ottema ook beats onder zijn aliassen AressicPark en Henry Orient.

SchuldenLabNL

Meer dan een miljoen Nederlanders liggen wakker van hun schulden. Hulp voor hen is er wel, maar die werkt lang niet altijd goed. Vaak is de hulp te versnipperd. Daarom is er SchuldenlabNL: we bundelen beproefde, succesvolle programma’s. Samen maken we Nederland schuldenzorgvrij.

Overtuigd van ons werk?

Klaar voor een unieke website die presteert en resultaat oplevert? Schakel ons webdesign bureau uit Den Bosch in en ga vliegend van start met uw onderneming. Onze websites zijn conversiegericht, zoekmachine geoptimaliseerd, makkelijk te beheren, geschikt voor mobiele apparaten en vooral uniek! Laat uw nieuwe website daarom maken door ervaren WordPress ontwikkelaars uit Den Bosch en ga de samenwerking aan met een ervaren webdesign bureau: Dutch Kiwi Design.

Niet alleen bedrijven uit Den Bosch hebben hun website laten maken door Dutch Kiwi Design; ook organisaties uit onder andere Tilburg, Goirle, Diessen, Hilvarenbeek, Moergestel, Breda, Eindhoven en Den Haag zijn u voorgegaan.

Kantoor

Wim Rötherlaan 1,
5051 JS, Goirle