fbpx
Selecteer een pagina

EEN WEBSITE OP MAAT

}

EEN WEBSITE IN 4 WEKEN

GEGARANDEERD SUCCESS

jouw verhaal is uniek

Wat maakt jou uniek?

Ik hoor je al denken, wat heeft dit met een website te maken? En hoe uit zich dit in een website? Welke technieken zet Dutch Kiwi Design in om maximale winst uit je website te halen? Lees even door en ontdek hoe jouw toekomstige website unieker, sneller, beter en professioneler gemaakt wordt.

Of bekijk wie je voor gingen

Gratis website scan!

BINNEN

minuten

Weten hoe uw huidige website ervoor staat.

goed vindbaar op google

webshop door dutch kiwi design

Dutch Kiwi Design vind het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar de opdrachtgever. U bepaald wat er op de webshop terecht komt en wij ondersteunen hen daarin zodat u de juiste keuzes kun maken. Heeft u al een website maar wilt u een nieuwe webshop? Dan kunnen wij ook uw website meenemen in het nieuwe design van uw webshop.

Onze werkwijze

01.

Kennismaking

Tijdens de eerste stap leren we elkaar kennen en ontvangt u een offerte op maat gemaakt na uw wensen. Na een akkoord gaan wij direct voor u aan de slag!

02.

Content

Nadat alle teksten en afbeeldingen ontvangen zijn maken wij een eerste opzet. Deze wordt door u beoordeeld en bij 100% tevredenheid doorgezet door de hele site.

03.

Fine Tuning

Tijdens deze stap zorgen wij ervoor dat uw hele website tot in de puntjes perfect is. De website wordt ook gemaakt in zo goed mogelijk formaat voor de iPad en de telefoon.

04.

Oplevering

De laatste stap is de oplevering. Als u alles gecontroleerd hebt en 100% tevreden bent dan leveren wij uw website op en kan uw bezoekersstroom stijgen!

Wat kun je verwachten van

Dutch kiwi design

Kevin reageerde heel snel op mijn app, en kon ook snel langskomen. Hij heeft mij goed en snel met mijn website vragen geholpen, is vriendelijke en vrolijk, wat ook wel fijn is als je iemand over de vloer krijgt. Toen ik daarna nog een vraag had, en deze per app vroeg, heeft hij deze ook weer snel en goed beantwoord. Hij mag een volgende keer zeker weer langskomen!

M. Doze

\

Gratis advies gesprek

\

Uniek webdesign

\

Altijd scherpe prijs

\

Gegarandeerd online success

\

Eenmalige kosten

Work

Zij gingen u voor

Wij hebben de beschikking over verschillende experts op gebied van design, gebruikerservaring, copywriting en programmeren om een succesvolle WordPress website te laten maken in Goirle. Dit team helpt u met het bouwen van een website die naadloos aansluit op uw doelgroep. Bekijk hieronder enkele van onze succesvolle websites!

162Records

WEBSHOP
WEBSITE

SchuldenLab Nederland

WEBSITE
BRANDING

Koffiebar Leut

WEBSHOP
WEBSITE
BRANDING

Voetbalschool 2Fast

WEBSITE
MARKETING

Webshop tarieven

Een webshop op maat

N Mobiel vriendelijk
N Snelle laadtijd
N Eigen beheersysteem
N 3 Revisie Rondes
N WordPress + WooCommerce
N Webwinkel functionaliteiten
N iDeal integratie
N Google Geoptimaliseerd
N Marketing Advies
N WordPress Cursus (2 uur)

EEN UNIEKE WEBSHOP DIE PRESTEERT

contact met ons webshop bureau uit goirle

Klaar voor een unieke webshop die presteert en resultaat oplevert? Schakel ons webshop bureau uit Goirle in en ga vliegend van start met uw onderneming. Onze websites zijn conversiegericht, zoekmachine geoptimaliseerd, makkelijk te beheren, geschikt voor mobiele apparaten en vooral uniek! Laat uw nieuwe webshop daarom maken door ervaren WordPress ontwikkelaars uit Goirle en ga de samenwerking aan met een ervaren webshop bureau: Dutch Kiwi Design.

Niet alleen bedrijven uit Goirle hebben hun webshop laten maken door Dutch Kiwi Design; ook organisaties uit onder andere Tilburg, Breda, Moergestel, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Udenhout, De Moer en Dongen zijn u voorgegaan.

Kantoor

Parallelweg 14,
5051 HG, Goirle